Ανοιξιάτικη Προσφορά

Ανοιξιάτικη διάθεση και ανοιξιάτικη προσφορά για να αποκτήσετε ιστοσελίδα στη πιο συμφέρουσα τιμή, με έκπτωση 20% για τον σχεδιασμό και την κατασκευή, με Δωρεάν φιλοξενία και Δωρεάν Domain Name της επιλογής σας.

Μη χάσετε την ευκαιρία!!!
Ζητήστε μας τώρα μία ολοκληρωμένη και δωρεάν προσφορά για να δημιουργήσετε ή να ανανέωσετε την διαδικτυακή εικόνα της επιχείρησής σας και να προσελκήσετε νέο πελατολόγιο.

 

Πιο αναλυτικά σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας με μοντέρνο μοναδικό design, δυναμική, Responsive για να προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές (laptops, tablets & smartphones) και με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να είναι λειτουργική και εύχρηστη

Φιλοξενούμε την ιστοσελίδα σας σε σύγχρονους και ισχυρούς servers για να λειτουργούν σωστά και να είναι πάντα διαθέσιμη στους επισκέπτες - πελάτες σας.

Αποκτήστε μοναδικά πλεονεκτήματα από το πακέτο φιλοξενίας που σας προσφέρουμε για τις παροχές του οποίου μπορείτε να ενημερωθείτε από ΕΔΩ

Κατοχυρώνουμε για εσάς το domain name της επιλογής σας για να αποκτήσει η επιχείρισή σας ένα όνομα χώρου σχετικό με την επωνυμία ή το αντικείμενό της.

Επιλέξτε το domain name που επιθυμείτε για την επιχείρησή σας και εφόσον είναι διαθέσιμο, σας το παρέχουμε δωρεάν.

Εποφεληθείτε από την καλοκαιρινή μας προσφορά και ζητήστε μας να συντάξουμε για εσάς μία δωρεάν προσφορά για την ιστοσελίδα σας.

  • Η προσφορά ισχύει για έργα που θα οριστικοποιηθούν μέχρι 31/5/2018
  • Η έκπτωση 20% αφορά στον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας. Εφόσον απαιτηθούν εξειδικευμένες εφαρμογές, η χρέωση των εφαρμογών δεν περιλαμβάνει την έκπτωση.
  • Η δωρεάν φιλοξενία αφορά στο πακέτο Sapphire Web Hosting και ισχύει για ένα (1) έτος
  • Η δωρεάν κατοχύρωση domain name για δύο χρόνια, αφορά σε καταλήξεις .gr. Για domain names με καταλήξεις .com και .eu, η προσφορά δωρεάν κατοχύρωσης ισχύει για ένα (1) έτος. Για άλλες καταλήξεις η προσφορά δεν ισχύει.
  • Η προσφορά αφορά μονόγλωσση ιστοσελίδα. Για κάθε επιπλέον γλώσσα το κόστος προσαρμόζεται κατά περίπτωση.