Α.Π.Θ.

Τα Τμήματα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης καθώς και το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις Αρχιτεκτονικές Σχολές ΕΜΠ και Πολυτεχνείου Κρήτης και το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διοργανώνουν Διεπιστημονικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή. Για την ενημέρωση και την προβολή του συνεδρίου, η οργανωτική επιτροπή επιθυμούσε την κατασκευή μίας ιστοσελίδας που θα παρουσιάζει την πρόσκληση, το πρόγραμμα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους εισηγητές και όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο συνέδριο.

Δημιουργήσαμε λοιπόν μία μοντέρνα ιστοσελίδα η οποία έχει σχεδιαστεί στο ύφος του θέματος που έχει το συνέδριο, με εύκολη πλοήγηση για τους επισκέπτες μέσω τις φιλοσοφίας One Page. Με μία μόνο σελίδα, δίνουμε τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο. Επίσης έχει δημιουργηθεί η δυνατότητα συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας για την εγγραφή και συμμετοχή των συμμετεχόντων που μπορούν εύκολα και γρήγορα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Τέλος η ιστοσελίδα είναι κατασκευασμένη με τεχνολογία Responsive για να προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές (pc, tablet, smartphone) και υποστηρίζει Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Πληροφορίες

Μοιράσου το

Ζητήστε μας τώρα δωρεάν προσφορά για τη δική σας
νέα, σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα
Συνδυάστε τη νέα ιστοσελίδα σας με ένα πακέτο διαχείρισης
για να είστε σίγουροι ότι όλα θα λειτουργούν άψογα