Φίλοι του Δάσους

Με την συμπλήρωση του 2011, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες σχεδιασμού και κατασκευής της ιστοσελίδας για το σύλλογο «Φίλοι του Δάσους». Η DigiSol ανέλαβε να κατασκευάσει την ιστοσελίδα για την ηλεκτρονική παρουσία του συλλόγου στο διαδίκτυο με σκοπό την ενημέρωση των μελών του, αλλά και όσων ενδιαφέρονται για τις δράσεις του.

Η φιλοσοφία της ιστοσελίδας βασίστηκε στους δύο βασικούς σκοπούς του συλλόγου που είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης των παιδιών.Έτσι λοιπόν και ο σχεδιασμός βασίστηκε στο να είναι οικείος προς τα παιδιά της σχολικής ηλικίας και πιο συγκεκριμένα σε παιδιά του δημοτικού.

Εκτός των άλλων η DigiSol έχει αναλάβει την ενημέρωση της ιστοσελίδας με σκοπό την άμεση δημοσίευση όλων των νέων που αφορούν σε δραστηριότητες, ανακοινώσεις συνεργασίες και συμμετοχές του συλλόγου.  Δύο ακόμα αρμοδιότητες της DigiSol είναι η συντήρηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας για την καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία της ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη όλες τις ημέρες του χρόνου.

Πληροφορίες

Μοιράσου το

Ζητήστε μας τώρα δωρεάν προσφορά για τη δική σας
νέα, σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα
Συνδυάστε τη νέα ιστοσελίδα σας με ένα πακέτο διαχείρισης
για να είστε σίγουροι ότι όλα θα λειτουργούν άψογα