Ποιοι Είμαστε

Η DigiSol ιδρύθηκε το 2010 στη Θεσσαλονίκη και είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου και επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να έχουν μία σύγχρονη, λειτουργική και παράλληλα αποδοτική παρουσία στο internet με ιστοσελίδα, e-shop κλπ, αλλά και σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή, τα περιφερειακά του, το λογισμικό του ή το δίκτυο τους.

Σκοπός μας στη DigiSol είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που θα δώσουν στην επιχείρησή σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνει ανταγωνιστική, αναγνωρίσιμη και φυσικά θα φέρουν αύξηση στις πωλήσεις σας.

Στη DigiSol, με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και σε συνεχή συνεργασία με εσάς, μπορούμε να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας αναφορικά με ζητήματα internet, πληροφορικής και τεχνολογίας. Δουλειά μας είναι να σας δώσουμε όλα εκείνα τα εργαλεία που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας παρέχοντας ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πελάτες σας, αλλά και τρόπους για να αυξήσετε το πελατολόγιό σας.

Προτεραιότητά μας είναι η υπεύθυνη και αξιόπιστη παροχή των υπηρεσιών μας, έχοντας ως βασική αρχή την πελατοκεντρική αντίληψη. Ο κόσμος σας είναι ο κόσμος μας και μέσα σε αυτόν, μπορούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στόχος μας είναι η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η μακροχρόνια συνεργασία.
Web Design
95%
 
Web Hosting
90%
 
Web Marketing
75%
 
Support
98%
 

Γιατι εμας

Στη DigiSol σχεδιάζουμε και κατακευάζουμε ιστοσελίδες με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για ένα μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα, πραγματικά εύχρηστο, λειτουργικό και πάνω απ' όλα στη φιλοσοφία της δικής σας επιχείρησης. Αποτυπώνουμε στην διαδικτυακή σας παρουσία όλα αυτά που θέλετε να επικοινωνήσετε στους επισκέπτες και τους πελάτες σας. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να ενισχύσετε το Brand Name της επιχείρησής σας και να διευρύνετε το πελατολόγιό σας αποκτώντας μία μοντέρνα και λειτουργική ιστοσελίδα ή ένα e-Shop που θα προσελκύσει την απαραίτητη κίνηση για να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, αλλά και για να γίνετε γνωστοί σε περισσότερο κόσμο μέσα από τον οποίο θα βρείτε τους μελλοντικούς πελάτες σας.
Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας ώστε να γίνει από την αρχή ο καλύτερος σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας και παραμένουμε σε επαφή καθ' όλη τη διάρκεια της κατασκευής της, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Σε συνεχή συνεργασία με την επιχείρησή σας, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες που έχετε για την παρουσία σας, αλλά και να σας προτείνουμε νέες εφαρμογές και λειτουργίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τις υπηρεσίες σας ή να προβάλετε ακόμα καλύτερα τα προϊόντα σας.
Μετά την ολοκλήρωση του έργου, παραμένουμε σε επαφή με εσάς και σας παρέχουμε υποστήριξη για την καλύτερη λειτουργία και απόδοση της ιστοσελίδας σας. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαχείριση, τη συντήρηση της ιστοσελίδας και των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται, για να είσαστε ήσυχοι ότι όλα λειτουργούν άψογα. Επίσης αντιμετωπίζουμε τυχόν προβλήματα και βελτιώνουμε τη λειτουργία της ιστοσελίδας σας αν παρατηρήσουμε ότι σε κάποια σημεία χρήζει της παρέμβασής μας. Και όλα αυτά με άμεση ανταπόκριση.

Ειπαν για εμας