Σχεδιασμός Ιστοσελίδων
Σχεδιάζουμε και Κατασκευάζουμε δυναμικές Responsive ιστοσελίδες, e-Shops και πλατφόρμες e-Learning με μοντέρνο σχεδιασμό και σύγχρονες τεχνολογίες.

Όλες οι επιχειρήσεις πλέον, απαιτείται να έχουν μία ενημερωμένη ιστοσελίδα δεδομένου ότι οι χρήστες του διαδικτύου, αλλά και η πρώτη επαφή με τους καταναλωτές μέσω αυτού, συνεχώς αυξάνονται.

Δημιουργούμε για εσάς το κατάλληλο εργαλείο με το οποίο θα απογειώσετε την επιχείρησή σας.

Ζητήστε μας τώρα δωρεάν προσφορά για τη δική σας
νέα, σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα

Γιατι εμας

Στη DigiSol σχεδιάζουμε και κατακευάζουμε ιστοσελίδες με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για ένα μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα, πραγματικά εύχρηστο, λειτουργικό και πάνω απ' όλα στη φιλοσοφία της δικής σας επιχείρησης. Αποτυπώνουμε στην διαδικτυακή σας παρουσία όλα αυτά που θέλετε να επικοινωνήσετε στους επισκέπτες και τους πελάτες σας. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να ενισχύσετε το Brand Name της επιχείρησής σας και να διευρύνετε το πελατολόγιό σας αποκτώντας μία μοντέρνα και λειτουργική ιστοσελίδα ή ένα e-Shop που θα προσελκύσει την απαραίτητη κίνηση για να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, αλλά και για να γίνετε γνωστοί σε περισσότερο κόσμο μέσα από τον οποίο θα βρείτε τους μελλοντικούς πελάτες σας.
Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας ώστε να γίνει από την αρχή ο καλύτερος σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας και παραμένουμε σε επαφή καθ' όλη τη διάρκεια της κατασκευής της, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Σε συνεχή συνεργασία με την επιχείρησή σας, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες που έχετε για την παρουσία σας, αλλά και να σας προτείνουμε νέες εφαρμογές και λειτουργίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τις υπηρεσίες σας ή να προβάλετε ακόμα καλύτερα τα προϊόντα σας.
Μετά την ολοκλήρωση του έργου, παραμένουμε σε επαφή με εσάς και σας παρέχουμε υποστήριξη για την καλύτερη λειτουργία και απόδοση της ιστοσελίδας σας. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαχείριση, τη συντήρηση της ιστοσελίδας και των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται, για να είσαστε ήσυχοι ότι όλα λειτουργούν άψογα. Επίσης αντιμετωπίζουμε τυχόν προβλήματα και βελτιώνουμε τη λειτουργία της ιστοσελίδας σας αν παρατηρήσουμε ότι σε κάποια σημεία χρήζει της παρέμβασής μας. Και όλα αυτά με άμεση ανταπόκριση.